dilluns, 4 de febrer del 2019

1r Premi Olimpíada de Biologia 2019 de Lleida

L’Olimpíada de Biologia de Catalunya té com a objectiu principal estimular i implicar als estudiants de Batxillerat en el desenvolupament d’aquesta ciència, atès que resulta imposible comprendre la vida, analitzar els seus problemas i plantejar solucions sense un coneixement adequat de les principals qüestions biològiques, per exemple es aspectes com la contaminació ambiental i el canvi climàtic, la biotecnologia, la conservació de la biodiversitat, i el diagnòstic i tractament de malalties, entre molts altres.

L’INS Josep Vallverdú hi participa cada any amb quatre alumnes de 2n BATX Científic. Enguany han estat: Tarek Ben, Èlia Capdevila, Felipe Martínez i en Guillem Mir. Després de dues hores tancats per resoldre 50 preguntes tipus test, les correccions han donat el primer premi al nostre alumne Tarek Ben, sent el primer de Lleida i el quart de Catalunya.

MOLTES FELICITATS!


Ara, dimecres 6 de febrer, i a la UAB de Barcelona, en Tarek, juntament amb altres companys finalistes de Catalunya, haurà de resoldre , durant quatre hores , la prova pràctica a la Facultat de Biociències . 
Que tingui molt d’encert!!!

Però també vull felicitar als companys : Guillem, Èlia i Felipe per la vostra PARTICIPACIÓ!! 

Abans de començar la prova

Retrobada amb excompanya (Júlia Nerin) i amigues



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada