dijous, 14 de juny del 2018

FÒRUM de Joves Talents de Catalunya 2018

L’alumna Èlia Capdevila Sancerni, de 1r BATX Científic ha estat escollida per participar en la quarta edició del Fòrum de Joves Talents de Catalunya a L’Exploratori de Recursos de la Natura de Berga, organitzat per la Universitat Politècnica de Catalunya, que es celebrarà del 27 de juny al 30 de juny de 2018. El tema central és "NEXE Natura i Aigua".

L’objectiu d’aquest Fòrum és premiar als millors estudiants pre-universitaris de Catalunya per tal d’incentivar la ciència i la tecnologia, indispensables per al desenvolupament de la societat.
Quin serà el programa? Ponències, taller i visites molt interessants.

Ponències :
  • GESTIONEM L’AIGUA QUE TENIM? Alfredo Pérez-Paricio. Cap de la Unitat tècnica de concessions de l’Àrea d’abastament de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA)
  • DESASTRES PROVOCATS PER AIGUATS. QUÈ PODEM APRENDRE? José Moya. Professor agregat. Investigador del grup de recerca de Monitorització i Modelació en Enginyeria Geològica (EnGeoModels) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
  • ÚS DE SOLUCIONS EN BASE A NATURA EN EL CICLE URBÀ DE L’AIGUA Vicenç Acuña. Investigador de l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA)
  • CAMINS DE L’AIGUA DE RETORN A CASA: 4 EXPERIÈNCIES Joan Sanz. Director Tècnic a VEOLIA Water Technologies
Taller:
  •  ÚS DE DRONS PER A L’ANÀLISI DE RISCOS GEOLÒGICS Roger Ruiz. Investigador del grup de recerca de Monitorització i Modelació en Enginyeria Geològica (EnGeoModels) de la Universitat Politècnica de Catalunya
Visites:
  • Fonts del Llobregat  
  • Embassament de La Baells

    Èlia Capdevila Sancerni (aula de Biologia)

    APRÈN MOLT I DISFRUTA FORÇA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada